преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Eagles of Death Metal с изявление след атаките в Париж

Терористи атакуваха концерта на бандата в зала Батаклан на 13 ноември

Публикувано на 19 Ноември 2015
Eagles of Death Metal с изявление след атаките в Париж

Eagles of Death Metal преживяха ужаса на терористичните атаки в Париж на 13 ноември в зала Батаклан. Много други загинаха. Както се очакваше, бандата отмени своето турне към момента. Ето и съобщението на групата:

„Докато групата е у дома в безопасност, ние сме ужасени и още опитваме да осъзнаем какво се случи във Франция. Нашите мисли и сърца са най-вече с нашия брат Ник Алекзандър, нашите приятели от звукозаписната компания Томас Аяд, Мари Мосер и Ману Перез, както и с всички приятели и фенове, чиито животи бяха отнети в Париж, както и с техните приятели, семейства и любими хора.

Въпреки че сме обвързани в скръбта с жертвите, феновете, семействата и гражданите на Париж, както и с всички, които са засегнати от тероризма, ние сме горди да застанем заедно с нашето ново семейство, обединени от общата цел на любовта и състраданието.

Искаме да благодарим на френската полиция, ФБР, Държавният департамент на САЩ и френското министерство на външните работи, особено на тези, които бяха на мястото с нас, които си помагаха взаимно с каквото могат по време на това невъобразимо изпитание, доказвайки отново, че любовта засенчва злото.

Всички концерти на EODM са спрени до следващо известие.

Vive la musique, vive la liberté, vive la France, and vive EODM.”

Джош Хоми, който не беше с групата на концерта в Париж, ще събира средства в подкрепа на семействата на жертвите чрез своята благотворителна фондация - Sweet Stuff Foundation.

Всички дарения до 31 декември ще отидат директно за семействата на загиналите.

Дарения могат да бъдат направени тук.

Ключови думи: