преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

За нас


Z- Rock - рок радиото на България !

Стартира в 00:00 часа на 13-ти октомври 2006, петък!

Първа излъчена песен бе: Rage Against The Machine - Wake Up !

Радио Z-Rock е част от bTV Radio Group, която включва още четири радиостанции - N-JOY, bTV Radio, Jazz FM и Classic FM. Рок радиото на България продължава своето приоритетно развитие в дигитална среда. Сайтът и профила му в Facebook все още държат първенство като едни от най-силните и легитимни дигитални рок медии. Основна аудитория на радиото е в рамките на 19 до 45 годишни фенове на тежката музика. Ефирното излъчване на радио Z-Rock е в Пазарджик и Гоце Делчев, както и онлайн в цялата страна.

bTV Radio Group е част от bTV Media Group, която от своя страна е част от семейството на Central European Media Enterprises (CME), която е собственост на международната компания PPF Group. PPF оперира в 24 държави в света, като инвестира в сегменти като финанси, недвижими имоти, инженеринг и биотехнологии. В световен мащаб в PPF работят 135 000 души. Компанията притежава и оперира мобилните оператори 02 и Telenor на шест централноевропейски пазара, включително Теленор България у нас.

Действителен собственик на „БТВ Медиа Груп“ ЕАД, по смисъла на § 2, ал. 1, т. 1 от допълнителните разпоредби на Закона за мерките срещу изпирането на пари, е Рената Келнерова.

Водещи


-->

Диана Хаджийска

Водещ „Новини"

Огнян Гунчев

Водещ „Новини"

Доменика Димитрова

Водещ „Новини"

Ясен Вакашински

Водещ „Новини"

Екип


Павел Сотиров

Програмен директор

Александра Гълъбова

Marketing Manager/ PR


pr@btvradiogroup.bg

Цветелина Симеонова

Управление на интернет съдържание

Господин Йовчев

Изпълнителен директор на bTV Radio Group

Мартин Швехлак

Изпълнителен директор на bTV Radio Group