преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

За нас


Z-Rock е радио за рок музика в различни стилове с новини на всеки час. Радиото е една от най-утвърдените медии в сферата на рок музиката, като залага предимно на своите онлайн платформи и лоялна аудитория.

Z-Rock е част от bTV Radio Group, която включва още четири радиостанции - N-JOY, bTV Radio, Jazz FM и Classic FM. Рок радиото на групата продължава приоритетно своето развитие в дигитална среда чрез сайта и социалните мрежи. Ефирното излъчване на радио Z-Rock е в Пазарджик и Гоце Делчев, както и онлайн в цялата страна. От началото на 2023 година радиото е достъпно и през новото безплатно мобилно приложение Radiomate, налично за устройства с Android и iOS.

bTV Radio Group е част от bTV Media Group. bTV Media Group e част от семейството на Central European Media Enterprises (CME), която е собственост на международната компания PPF Group. PPF оперира в 24 държави в света, като инвестира в сегменти като финанси, недвижими имоти, инженеринг и биотехнологии.

Действителен собственик на „БТВ Медиа Груп“ ЕАД, по смисъла на § 2, ал. 1, т. 1 от допълнителните разпоредби на Закона за мерките срещу изпирането на пари, е Рената Келнерова.

Водещи


Диана Хаджийска

Водещ „Новини"

Огнян Гунчев

Водещ „Новини"

Доменика Димитрова

Водещ „Новини"

Ясен Вакашински

Водещ „Новини"

Екип


Павел Сотиров

Програмен директор

Александра Гълъбова

Marketing Manager/ PR


[email protected]

Цветелина Симеонова

Управление на интернет съдържание

Господин Йовчев

Изпълнителен директор на bTV Media Group

Ралф Бартолайт

Изпълнителен директор на bTV Media Group