преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Whitesnake отменят европейското си турне заради здравословни проблеми

За съжаление това означава, че няма да можем да видим групата на 14 юли на фестивала "Midalidare - Rock in the Wine Valley"

Публикувано на 02 Юли 2022
Whitesnake отменят европейското си турне заради здравословни проблеми
Снимка: Getty Images

Whitesnake отмениха всички дати от прощалното си турне в Европа заради продължаващите здравословни проблеми на музикантите в групата. Новината беше съобщена, чрез изявление на Дейвид Ковърдейл в официалният уебсайт на групата.

“С огромно съжаление трябва да съобщя, че заради продължаващите здравословни проблеми, лекарски съвети и загриженоста ни за здравето и сигурността на всички, Whitesnake няма да могат да продължат своето прощално европейско турне.

Поднасям най-искрените си извинения към всички невероятни фенове на групата, които чакаха с нетърпение оставащите дати от нашето турне, към целия персонал на турнето, който работеше неуморно, за да могат досегашните шоута да се случат и към всички промоутъри и други професионалисти, които ни помагаха по пътя.
Оценявам и обичам всички вас!!!

Дейвид Ковърдейл“

В края на миналия месец рок легендите отмениха няколко концерта заради здравословен проблем на барабаниста Томи Олдридж, след това бяха отменени още дати от турнето заради възпаление на синусите и трахеята на Дейвид Ковърдейл.

Whitesnake трябваше да бъдат хедлайнер на фестивала "Midalidare - Rock in the Wine Valley" на 14 юли, за съжаление няма да можем да видим групата тогава. Очакваме официално изявление от българските организатори.

Ключови думи: