преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Вижте пълната програма на Midalidare Rock In The Wine Valley

Публикувано на 15 Юни 2022
Вижте пълната програма на Midalidare Rock In The Wine Valley

Второто издание на Midalidare Rock In The Wine Valley ще се проведе на 14, 15, 16 и 17 юли 2022-а година.

На сцената в долината на виното ще видим – Judas Priest, Whitesnake, Within Temptation, Running Wild, Ugly kid Joe, The Dead Daisies, Silent Winter, Freedom Call, Firewind, Project Renegade, Alestorm, Ross The Boss, Scanner, Beyond the black, Shakra, The Broken Ravens и др.

Вече е готовa пълната програма за четирите фестивални дни. На снимката по-долу можете да видите всяка от бандите в колко часа ще се появи на сцената в долината на виното.

Наскоро организаторите на фестивала пуснаха и мобилно приложение, с което феновете ще могат да научават първи най-новите новини около групите и фестивала. Ще могат да запазят своето настаняване или да закупят продукт с отстъпка. Освен това по време на Midalidare Rock през приложението ще бъдат обявявани срещи с бандите, различните атракции и събития през деня, рок куизове и др.

Билетите, закупени за изданията през 2020 и 2021 ще важат за 2022 г. без да е нужно да се презаверяват. Билетите за тазгодишното издание могат да бъдат закупени в мрежата на Eventim.

Ключови думи: