преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Въртележките на живота в новото видео на Lek City Case "New Dawn"

Публикувано на 26 Септември 2022
Въртележките на живота в новото видео на Lek City Case
Снимка: Projector Plus

Lek City Case споделиха официален видеоклип към песента "New Dawn".

В началото на лятото Lek City Case представиха официално една от първите си песни, "New Dawn", но този път – с изцяло променен и изненадващ аранжимент.

Петият сингъл на бандата е за силата, която човек притежава да обърне посоката на живота си, да се бори, за да намери и обикне себе си, според автора на текста и фронтмен на бандата, Иван Петков.

Идеята за новото видео е негова и на Иван Янков – барабанист на групата и визуализира част от омагьосаните кръгове, в които много от нас се лутат и нуждата от промяна. Отвореният финал на видеоклипа на "New Dawn" провокира много размисъл. В главния персонаж на видеото се превъплъщава нежната Виктория Гроздева, която макар и без сценичен опит, залепя зрителите към екрана с естественото си актьорско присъствие на фона на увеселителни паркове, нонстоп партита в Града на греха и съкрушителни самотни моменти у дома.

Шумнатa и забързана парти атмосфера е майсторски уловена от Иван Даскалов с камерата и дрон. С дрон кадри от високо участва и Тодор Стоянов-Raveo, близък приятел на бандата.

Снимка: Projector Plus

Ключови думи: