преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Роб Халфорд обяви, че Глен Типтън ще свири в следващия албум на Judas Priest

„Каквото и да направи, той е ценен“, сподели фронтменът на групата

Публикувано на 03 Декември 2021
Роб Халфорд обяви, че Глен Типтън ще свири в следващия албум на Judas Priest

Роб Халфорд, вокалист на Judas Priest, заяви в ново интервю, че групата напредва „бавно, но сигурно“ в процеса по създаване на музика за следващия си албум. „Обикновено, когато тръгваме на някое от големите световни турнета, го правим, за да подкрепим нов албум. Този път правим нещо по-различно, защото празнуваме петдесетата си годишнина, което пък се измества в следващата година“, обясни Халфорд.

Той обаче допълни, че новата музика звучи „наистина силно“ и той е много развълнуван, уточнявайки, че това не са просто музикални идеи, а завършени песни. Групата обаче не е влязла в режим на пълна продукция.

Роб Халфорд подчерта, че Глен Типтън, който беше диагностициран с Паркинсон преди седем години, ще участва в новия албум. „Той може да свири, свири различно, но все още може. Така че ще бъде в следващия албум. Каквато и работа да свърши, той е ценен – това е наистина важно“, каза още Халфорд. „Той е член на Judas Priest. Той все още е тук. Все още е важен компонент от тази банда и от това, което тази банда представлява, особено в създаването на песни. Той имаше огромен принос за песните, които имаме до момента, а ние продължаваме да пишем нови. Не можеш да спреш да пишеш песни. Календарът ти го казва, лейбълът ти го казва – „Бихме искали албум тогава и тогава“, защото отнема месеци подготовка и после месеци промотиране, а часовникът тиктака“.

За последно Judas Priest издадоха албума "Firepower" през 2018-а. 

Ключови думи: