преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Rebel Rebel Vol. 2 е този уикенд в Арена София

Публикувано на 08 Септември 2022
Rebel Rebel Vol. 2 е този уикенд в Арена София
Снимка: Projector Plus

Projector Plus събира на една сцена 12 топ български рок и хардкор банди - ALI, BLDRSH, Cut Off, Der Hunds, Expectations, Jasmine Whale, Hellion Stone, Lek City Case, Me And My Devil, Nikèca, Saint Electrics и Soundprophet

На 10 и 11 септември дванайсет от най-добрите алтернативни български рок и хардкор банди запалват пламъка на Rebel Rebel Vol. 2 в Aрена София (Столичен Колодрум Сердика). За втора година Projector Plus събира на една сцена в два дни топ артисти, за които музиката е повече от меломанска страст, тя е смелост, свобода, бунт и приятелство.

Групите, които ще се качат на сцената на Rebel Rebel тази година са приятелите и свободните музиканти от: ALI, BLDRSH, Cut Off, Der Hunds, Expectations, Jasmine Whale, Hellion Stone, Lek City Case, Me And My Devil, Nikèca, Saint Electrics и Soundprophet. Вратите на Арена София отварят в 16:00 и в двата фестивални дни. Вторoто издание на Rebel Rebel идва с енергията на Projector Plus, които и тази година дават сцена и на две млади банди дебютанти, които ще открият фестивалните дни – Nonsense в събота и Legacy в неделя.

Във второто си издание Rebel Rebel си партнира и с организации, в чиито каузи вярва: Четири лапи, най-разпознаваемата и работеща организация за защита на животните глобално и у нас за актуалната им кампания за нелегална търговия на кучета онлайн, Български хелзинкски комитет, неправителствената организация с трийсет годишна история в защитата правата на човека – политически, културни, социални, граждански и Асоциацията на пациентите с Нарколепсия в България, които работят за повече осведоменост, ранна диагностика и лечение на нарколепсията. Защото добрата музика има значение, но още по-важни са добрите дела, светлите мисли и да си помагаме. Именно това е, което ни прави #винагисвободни.

Снимка: Projector Plus

Ключови думи: