преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Последни новини за историческото шоу на Ингви Малмстийн в Пловдив

Виртуозният китарист наложи пълна забрана на алкохола… но само зад кулисите

Публикувано на 18 Юни 2024
Последни новини за историческото шоу на Ингви Малмстийн в Пловдив
Снимка: Instagram @yngwiemalmsteen_official

Концертът на китарната легенда Ингви Малмстийн е след ден!

В четвъртък , 20 юни 2024, един от най-виртуозните световни музиканти ще препълни Античен Театър за първото си шоу в Пловдив! В системата на Eventim остават по-малко от 200 билета и съветваме всички, да не чакат последния момент, защото Античен Театър има точен капацитет и допълнителни билети няма да бъдат пуснати в продажба! Така че – побързайте!

Ингви Малмстийн и неговият екип пристигат в Пловдив ден преди концерта си. Поради натоварения си график, той ще използва цялото време извън концерта за почивка и няма да може да поеме срещи с фенове и медии. Хотелът, в който великият китарист ще отседне, е специално инструктиран да осигури максимален комфорт и пълна почивка, като и възможност китариста да се храни в луксозният си апартамент. 
Пълна забрана за алкохол има в бекстейдж зоната на концерта! Ингви Малмстийн е забранил напитките на своята група и екип, както и на всички работещи на концерта. Зад кулисите ще се пият само безалкохолни дори и след концерта. Това разбира се на важи за феновете!

Ингви Малмстийн е на сцената вече 40 години и днес е в отлична форма! За това говорят и десетките клипове и снимки в социалните медии, които документират кадри от актуалното му турне! Виждаме едно фантастично китарно шоу и най-големите хитове на Ингви Малмстийн – именно това очакваме и в Пловдив!
Малмстийн е икона на рок музиката, световноизвестен със своята виртуозна техника, мелодични композиции и енергични изпълнения. Той е носител на множество награди, има номинации за Grammy и е продал над 10 милиона албума в цял свят. В Пловдив ще имаме уникалната възможност да чуем виртуозните изпълнения на любимият му и легендарен Fender Stratocaster!
Вратите за концерта се отварят в 19.30 часа! Бъдете там по-рано, за да заемете спокойно местата си! Античен театър разполага с два входа – от към Стария град и от към Митрополията – независимо за коя зона са билетите ви, изберете по-удобния за вас!
Важно за феновете:
• На концертът се забранява се внасянето на храни и напитки, включително и бутилки с вода.
• Забранено е внасянето на раници и чанти с вместимост по-голяма от 10 литра.
• Забранено е внасянето на професионална снимачна техника
• Достъпът на домашни любимци е забранен.
• Не се допускат хора, употребили алкохол или във видимо нетрезво състояние.
• Забранено е видеозаснемането по време на концерта.
• Забранява се внасянето на хладни, огнестрелни оръжия и други средства за самозащита.
• Забранена е употребата и внасянето на вещества, чиято употреба е забранена от закона.
• Осигурени са пунктове за оказване на бърза помощ при нужда.
• Концертът е със седящи места. Деца до 9 годишна възраст се допускат без билет, но без право на самостоятелно седящо място.
• Всички непълнолетни лица могат да присъстват с билет и задължително придружени от родител или пълнолетен придружител с редовен билет. Придружителите трябва да представят лична карта и билет за събитието, заедно с попълнената “Декларация за придружител” в 2 екземпляра, която ще им бъде предоставена на входа.
Концертът е част от културния календар на община Пловдив и музикалния форум Music Of The Ages.

Билетите са в продажба в системата на Eventim и на касата на Античен театър, Пловдив до изчерпване на количествата.

Ключови думи: