преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Megadeth идват в София на 15 юни 2024 с "Crush The World Tour"

Билетите влизат в предварителна продажба за членовете на Megadeth Cyber Army фен клуба утре, а в масова продажба – в понеделник

Публикувано на 08 Декември 2023
Megadeth идват в София на 15 юни 2024 с
Снимка: Fest Team

Megadeth, една от основополагащите групи в траш метъла, с легендарен статут и милиони почитатели по света, идва за концерт на Арена София, Столичен Колодрум, на 15 юни по покана на Fest Team.

Българското музикално лято 2024 започва да изглежда все по-атрактивно с включването на концерт от турнето "Crush The World" и в София.

Билетите за концерта на Дейв Мъстейн и компания влизат в предварителна продажба за членовете на Megadeth Cyber Army на 9 декември в 11:00 до 11 декември в 11:00 на ticketstation.bg с персоналния код на фен клуба на бандата.

Билетите за членове на Fest Club и всички останали са в масова продажба от понеделник, 11 декември, в 11:00 на цени от 88 до 140 лв.

Групата, характерна с техническото си майсторство, амбициозните аранжименти, зашеметяващите китарни сола и нихилистични, но – красноречиви текстове се завръща в България след гостуването си през 2020, за да представи последния си албум „The Sick, The Dying... And The Dead!“ и у нас.

За него Дейв Мъстейн споделя: „Поставям този албум спокойно някъде между "Countdown" и "Rust In Peace". Музикалността, която започнахме да добавяме към песните на Megadeth около "Countdown to Extinction", доста се усеща и в този запис, но в него все още има много и от агресията на "Rust in Peace". Хората сякаш не правят албуми както преди, не правят цялостно произведение на изкуството,“ продължава Мъстейн. „Но мисля, че метъл общността има нужда да почете себе си и да има нещо, което е уникално за този жанр - което ни отличава и възнаграждава хората в метъл общността за тяхната упорита работа, постоянство и лоялност един към друг."

Фронтменът и музикален архитект на Megadeth, има награда Grammy oт 2017 за албума "Dystopia", успя да пребори рака на гърлото, получи лилав колан по бразилското бойно изкуство жиу-житцу и стана дядо в рамките само на няколко години, като не спира да твори и да обикаля с групата си по света. Концертът на Megadeth на Арена София е част от планираното световно "Crush The World Tour" на бандата за 2024.

Megadeth предлагат за най-големите си фенове и възможност за лична среща с тях, снимки и участие в специална сесия Въпроси и Отговори. 

Повече информация можете да намерите на https://www.megadeth.com.

Ключови думи: