преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Lavasonic представят нов сингъл и авторско видео "The Walk"

Публикувано на 14 Март 2024
Lavasonic представят нов сингъл и авторско видео
Снимка: Lavasonic

Lavasonic представят своя втори сингъл "The Walk". Песента излиза със стимулиращо визуално арт-видео, чиято концепция и изпълнение е изцяло дело на дуета. Георги Станев-Гого е режисьор, оператор и отговаря за монтажа и пост продукцията, а Татяна Йосифова е в неговия фокус и в главната роля.

Нейна е и първоначалната идея за песента: „Около година мелодията на "The Walk" звучеше в главата ми с гласа на Брендън Пери и в съпровод на протяжна китара. Представях си просторни, снежни или пустинни равнини и път през тях и аз, която вървя по този път, но с усещане за цел, посока - моята посока.“

Точно толкова филмово звучи и финалната версия на песента след вълшебната намеса на Георги Станев в аранжимента, микса и мастеринга на "The Walk".

Това e вторият сингъл на Lavasonic и продължение на изключителния дебют на проекта – "Inner Gardens", който излезе преди малко повече от месец. Песента е символичен преход от житейската безтегловност и безпътие към силната жизнена енергия и пълното освобождаване на Аз-а.

За видеото на "The Walk", артистите избират да се доверят на собствените си инстинкт, усет и сили и да визуализират съвсем сами уютното си пространство Lavasonic. Мястото, където те могат да освободят истинските си емоции и творчески възможности, следвайки интуицията и възможността да са напълно искрени. Резултатът е хипнотизираща история с отворен към различни интерпретации финал, която можете да видите по-долу:

Ключови думи: