преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Kovacs и Selah Sue сред артистите на Sofia Live Festival 2024

Публикувано на 12 Март 2024
Kovacs и Selah Sue сред артистите на Sofia Live Festival 2024
Снимка: Lisa Klappe

Култовата нидерландска изпълнителка Sharon Kovacs и очарователната белгийка Selah Sue ще участват на тазгодишното издание не Sofia Live Festival.

Sofia Live Festival ще се състои от 21-ви до 23-ти юни на Арена София (Колодрума) в Борисовата градана и ще предложи на посетителите си огромно музикално разнообразие.

Sharon Kovacs започва да прави музика още от ранна възраст, вдъхновена от певици като Betty Davis, Etta James и Tina Turner. През 2014 г. тя издава първото си ЕР "My Love" и успехът ѝ не закъснява. Със синглите „My Love“ и „Diggin“, а и дебютният й албум " Shades Of Black" влиза в класациите на 36 държави, достигайки до Топ 10 в Германия и стигайки до първото място в родината й Нидерландия.

Вторият й "Cheap Smell" отново се стреми да намери позитивното в най-трудните обрати в живота. Заедно с наградения продуцент, писател, инженер, музикант и програмист Jonathan Quarmby, Kovacs работи по своя трети албум ‘Child of Sin’, в който записва едноименния сингъл в дует с вокалиста на Rammstein Тил Линдеман

Selah Sue е завладяващ артист получил международно признание. Известна със своя прочувствен глас и подход към музиката, който пренебрегва всякакви жанрови граници. Музикалното пътуване на Selah Sue е белязано със смелото експериментиране на различни стилове, което е видно в албумите "Reason" (2015) и "Persona" (2022). Тя е работила с известни артисти като Patrice, J Cole, Farhot, Childish Gambino, Damso и TOBi, Marcus Miller и др.

Афишът с изпълнители включва още Bulgarian Cartrader, Atmosphere, DJ Shadow, DUB FX, Жлъч/Григовор/Гена и Heptagram.

Билети за Sofia Live Festival можете да намерите тук.

Ключови думи: