преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Judas Priest ще издадат нов албум през 2024 година

Това сподели фронтменът на групата Rob Halford в скорошно интервю

Публикувано на 25 Януари 2023
Judas Priest ще издадат нов албум през 2024 година
Снимка: Getty Images

Феновете по цял свят очакват да чуят кога ще има нов албум на Judas Priest. Хеви метъл легендите издадоха последната си студийна твобра "Firepower" през 2018 година.

В скорошно интервю за Metal Express Radio, Роб Халфорд сподели, че новият албум на Judas Priest ще се появи през 2024 година. Групата работи върху нов материал от известно време.

"Музиката е готова, всички чакат мен. Албумът е пред мен, на лаптопа ми, и звучи наистина страхотно", казва Халфорд.

"Ще бъде готов, когато е готов. Все пак се опитваме да си сложим някакви времеви граници. Надяваме са да направим това турне с Ози [Озбърн]. Ози, моля те бъди здрав; Мисля, че ще бъде. Когато завършим турнето, наистина ще се съсредоточим в това да завършим албума и да го подготвим за издаване. Знам, че казах 2023 преди, сега изглежда че ще бъде през 2024 година, но това не е чак толкова далеч. Вече е почти февруари 2023-а", допълва той.

Относно това, което можем да очакваме от новата творба Халфорд споделя:
"Когато си в група, винаги се опитваш да надскочиш себе си, винаги искаш да си кажеш: "Това е най-добрият албум, който някога сме правили". Това е нещо естествено. Наясно съм с успеха и признанието, което получи "Firepower". И какво да правим сега? Е, първо ще трябва да спрем с това. Да преследваме неуловима цел. Какъв е смисълът да се опитваме да подражаваме на нещо, което вече сме направили? Просто трябва да правим, както винаги сме правили с Priest, всеки албум да има своя концепция, всеки албум да има нещо свое. „British Steel“ не е „Painkiller“; „Painkiller“ не е „Point Of Entry“; „Point Of Entry“ не е „Nostradamus“. Този албум се оформя като свое собствено нещо."

Ключови думи: