преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Intelligent Music Project споделиха песен на български език

Публикувано на 21 Март 2024
Intelligent Music Project споделиха песен на български език

Преди седмица Intelliget Music Project обявиха осмия си студиен албум "Miracles Beyond" и споделиха и първия сингъл от него "Shine For You". Сега супергрупата основана от д-р Милен Врабевски сподели и българска версия на песента - "Блестя за теб", която можете да чуете по-долу.

Официалната премиера на албума "Miracles Beyond" ше бъде на 15 май във варненския клуб The Brick Port, a специален гост на концерт ще бъде Ричард Грисман.

"Изключително щастлив и горд съм, че съвсем скоро ще можем да представим пред всички наши почитатели осмия си албум и то отново в един впечатляващ състав! Да имам всички тези огромни музиканти зад гърба си, е истинско богатство и удоволствие. Саймън е с нас за 6-ти път, за Джо това е за 4-ти албум, за Джон Пейн е пети. Постоянносто присъствие на тези хора в албумите ни показа, че това, което правим си струва!", споделя създателят, продуцент и автор на огромна част от музиката на Intelligent Music Project д-р Милен Врабевски.

Любопитно за албума е, че за втори пореден път д-р Врабевски дава възможност на групата да пише песни заедно с него. Такъв е случаят и с първия сингъл от "Miracles Beyond", чийто автори за Бисер Иванов и Славин Славчев.

Ключови думи: