преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Helloween идват на Midalidare Rock In The Wine Valley 2023

Хеви метъл легендите идват със специален фестивален сет

Публикувано на 23 Януари 2023
Helloween идват на Midalidare Rock In The Wine Valley 2023
Снимка: Midalidare Rock In The Wine Valley

Helloween са вторият хедлайнер на третото издание на фестивала Midalidare Rock In The Wine Valley. Немските хеви метъл легенди Helloween ще закрият последната вечер в Долината на виното на 2 юли (неделя) със специален фестивален сет.

„Helloween са не само символ на немската метъл сцена, но и пример за постоянно развиваща се група. На фестивала формацията идва с емблематичното трио гласове - Майкъл Киске, Анди Дерис и Каи Хенсън, а най-приятната изненада за родните феновете е, че бандата подготвя различен фестивален сет за лятото на 2023-а година“, споделят организаторите.

Helloween са пионерите на германския мелодичен спийд метъл. Бандата прави турнета от 1984 и през годините е била част от всички мащабни световни рок фестивали като: Rock in Rio, Wacken Open Air, Loudpark в Япония, полския Woodstock, а тази година ще се включи и в рок фестивала в Долината на виното. В досегашната си кариера групата е продала над 10 милиона копия от албумите си, като е получила 14 златни и 6 платинени музикални награди.

Снимка: Midalidare Rock In The Wine Valley

Midalidare Rock In The Wine Valley ще се проведе от 30 юни (петък) до 2 юли (неделя) 2023 г. Билетите са в продажба в мрежaта на Eventim в цялата страна.

Деца до 12 години влизат без билет!

Цените на билетите на този етап са:
- 95 лева – еднодневен билет за 30 юни с хедлайнер Scorpions
- 95 лева – еднодневен билет за 2 юли с хедлайнер Helloween
- 140 лева – тридневен билет за целия фестивал

 

Ключови думи: