преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Група Cool Den с видео към нов сингъл "Време е"

Песента е част от предстоящия трети студиен албум на групата

Публикувано на 01 Март 2024
Група Cool Den с видео към нов сингъл
Снимка: Cool Den

Cool Den представиха видеоклип към нова песен.

Сингълът "Време е" ще бъде част и от предстоящия трети албум на бандата, който ще излезе по-късно през годината.

„Време е“ и останалите песни на бандата ще могат да бъдат чути на живо на големия концерт на Cool Den и Керана и космонавтите на 8 март в клуб Mixtape 5.

Баладата „Време е“ следва рок, фънк и поп звученето на групата, а текстът отново залага на важни социални теми. „Идеята на песента е да насочим погледа на хората към позитивното. Въпреки че на пръв поглед светът изглежда все по-мрачен, песента ни споделя възгледа за „вътрешната светлина“. Когато се фокусираме върху доброто, можем да отидем извън апатията и ниските вибрации. „Време е“ е своеобразен химн за алтруизма и силата на добротата, скрита в най-малките и прозаични аспекти на живота“, споделят от групата.

Видеото на „Време е“ е заснето в Бургас и София от Наталия Сидоренко и Георги Георгиев. В клипа участват артистите от PYROMANIACS, които са главни герои в клипа, демонстрирайки огненото си въртене на пой, стаф, ветрила и др. Специално участие има и дядото на Теодор от Cool Den - Тодор Чирпанлиев. Звукозаписът и миксът на парчето е на Стоян Бозов, Creative Labs Studio.

Ключови думи: