преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Дейв Мъстейн обяви кой свири бас партиите в новия албум на Megadeth

Новият албум на траш величията "The Sick, The Dying And The Dead" ще излезе на 8 юли

Публикувано на 01 Април 2022
Дейв Мъстейн обяви кой свири бас партиите в новия албум на Megadeth
Снимка: Getty Images

След новината, че Megadeth са премахнали басиста Дейвид Елефсън от предстоящия си албум. Лидерът на бандата, Дейв Мъстейн, коментира в своето радио предаване The Dave Mustaine Show, че бандата е привлякла „звезден басист“, който да презапише бас партиите в „The Sick, The Dying And The Dead“, а самата група се надява, че сътрудничеството ще продължи и след това. Това се случи през май миналата година и досега не беше потвърдено официално кой в "звездния басист". Предположения за това не липсваха и едно от тях се оказа вярно.

В интервю за SiriusXM Liquid Metal Дейв Мъстейн потвърди, че бас партиите в предстоящия нов албум на Megadeth са записани от басиста на Testament Стив ДиДжорджо.

ДиДжорджо е известен като един от пионерите свирещи хеви метъл на фретлес бас китара. Той се завръща в Testament през 2014 година, известен е още с работата си с Death, Sadus, Iced Earth, Obituary и много други.

Джеймс Ломензо ще остане на баса за втората част на турнето "The Metal Tour of The Year", което продължава на 29 април и ще бъде съвместно с Lamb Of God и специалното участие на Trivium и In Flames.

Дългоочакваният шестнадесети студиен албум на Megadeth, озаглавен "The Sick, The Dying And The Dead" ще излезе на 8 юли.

 

Ключови думи: