преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Cool Den представиха видеоклип към "Рецепта за розовите еднорози"

Публикувано на 14 Ноември 2022
Cool Den представиха видеоклип към

Mомчетата от група Cool Den представиха видеоклип към песента “Рецепта за розови еднорози”. Освен новото видео, бандата сподели, че ще отбележи своя 4-ти рожден ден на 6 декември в столичния клуб “Строежа”.

За “Рецепта за розови еднорози” групата споделят: “Това е нашата рецепта за добро настроение и чрез нея искаме да внесем много позитивизъм в живота на слушателите ни. Ако денят им е мрачен, могат да получат лъч слънце. Ако денят им е скучен, могат да получат доза приключение. Надяваме се тази песен просто да им носи това, от което имат нужда - енергия, усмивки, настроение, каквото и да било. И разбира се - много танци!”.

Режисьор на видеото е самата група Cool Den, а клипът представя една малка част от летните пътувания и приключения на групата. Кадрите от пътуванията са дело на Димитър Костадинов; от Shake that Хълм на Валентин Паскалев, а анимацията е дело на Андрей Михов.

Освен рождения им ден в началото на месеца, Cool Den са запълнили календара си с участия през декември. А през месец януари планират да започнат работа по третия си студиен албум.

Ключови думи: