преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Чуйте новия сингъл на KORN "Lost In The Grandeur"

Публикувано на 02 Февруари 2022
Чуйте новия сингъл на KORN
Снимка: facebook.com/Korn

Korn пуснаха нов сингъл от предстоящия си албум. Парчето "Lost In The Grandeur" можете да чуете по-долу. Това е четвърти сингъл от албума "Requiem", който ще излезе на 4 февруари.

"Requiem" e 14 студиен албум на бандата. Още през април миналата година, в интервю за списание Kerrang!, фронтменът Джонатън Дейвис, потвърди, че са готови с новия материал. Covid-19 пандемията даде на групата повече време да работят, без напрежението от обичайните времеви ограничения.

"Това е албум, създаден във време, в което може да се твори без напрежение. Зареден с нов процес на работа, без времеви ограничения. В "Requiem" групата прави неща, които не са имали възможност да си позволят през последните 2 десетилетия, като допълнително време за експериментиране заедно или записване на аналогови касети, което добавя ново звуково измерение в характерния звук на музиката им", пише в официална прес информация за албума.

Въпреки, че през юни 2021 басиста Фийлди обяви, че си взима почивка от бандата, негови записи са включени в албума.

Излизането на "Requiem", ще бъде отбелязано със специално събитие в методистката църква Hollywood United в Лос Анджелис на 3 февруари.

"Requiem" включва 9 песени. Ето и списък:

01. Forgotten
02. Let The Dark Do The Rest
03. Start The Healing
04. Lost In The Grandeur
05. Disconnect
06. Hopeless And Beaten
07. Penance To Sorrow
08. My Confession
09. Worst Is On Its Way

Ключови думи: