преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Фийлди от Korn си взима почивка

Басистът сподели, че се опитва да се справи със свотие „вредни навици“

Публикувано на 22 Юни 2021
Фийлди от Korn си взима почивка
Снимка: Photo by Lisa Lake/Getty Images

Фийлди, басистът на Korn, сподели в социалните медии, че си взима почивка от бандата. Той допълни, че се опитва да се справи със своите „лоши навици“, които създават напрежение между него и членовете на групата, както и проблеми с хората, които обича.

Фийлди е част от оригиналния състав на легендарните Korn. Той е част от групата в цялата й двайсет и осем годишна история. Неговото място е било запълвано съвсем за кратко през 2012-а и 2017-а от Райън Мартини и Тай Трухильо.

„През последните шест години се опитвам да се справя с някои лични проблеми, които на моменти ме принуждаваха да се върна към някои мои лоши навици. Това създаде напрежение между мен и хората около мен. Беше ми предложено да си взема малко почивка, за да се възстановя. За съжаление, няма да ме виждате на сцената с моята банда. Ще работя по това да премахна лошите навици от моята система, а междувременно ще остана с творческа нагласа, за да държа ума и душата си на добро място“, написа Фийлди. Той също така благодаря на всички за подкрепата, търпението и разбирането.

Ключови думи: