преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Bon Jovi издадоха новия си албум "Forever"

Публикувано на 07 Юни 2024
Bon Jovi издадоха новия си албум
Снимка: ANIMATO MUSIC / UMG

В началото на 80-те години, когато светът все още търси новия си музикален идол, Bon Jovi предлагат нещо уникално - смесица от рок, поп и хеви метъл, която звучи свежо и завладяващо. И до днес, след 40 години на сцена и многобройни турнета, Bon Jovi продължават да радват своите фенове с нови песни и незабравими концерти. Шестнадесетият им студиен албум “Forever” излиза днес, 7-ми юни, и дава пример за непреклонност и постоянство, за способността да преодолееш трудностите и да излезеш по-силен.

“Forever” е албум на изпълнител, който има какво да празнува, но няма нужда да се доказва. В неотдавнашно интервю Джон Бон Джоуви говори с голяма откровеност за изпитанията, пред които е изправен с гласа си, за операцията на гласните струни и за това, че все още не знае дали е готов да направи финален поклон пред феновете си. Проектът с 12 песни е записан за седем седмици, а синглите “Legendary“ и “Living Proof“ само за два дни.

С първия си албум, озаглавен просто "Bon Jovi", групата прави стъпка към световната сцена, но истинският им пробив идва с "Slippery When Wet" през 1986 година. Песни като "You Give Love a Bad Name" и "Livin' on a Prayer" стават химни на цяло поколение, изкачвайки бандата на върха на музикалните класации и в сърцата на милиони фенове. След този феноменален успех, Bon Jovi не спират. Проектите "New Jersey" и "Keep the Faith" установяват позицията им като една от най-успешните рок групи в света. Въпреки промените в музикалните тенденции през 90-те години, групата успява да се адаптира и да запази своята уникалност, издавайки хитове като "Always" и "It's My Life".

Техният дух остава млад, а музиката им – вечно актуална. Историята на Bon Jovi е пример за всички, които искат да превърнат своите мечти в реалност, доказвайки, че с труд и много рокендрол, всичко е възможно.

Ключови думи: