преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Bloodrush споделиха нов сингъл "Трета нощ"

Публикувано на 02 Септември 2022
Bloodrush споделиха нов сингъл
Снимка: Ramble Rattle

Bloodrush представиха новия си сингъл "Трета нощ" в официалния YouTube канал на групата. В третата от серията от четири, концептуално свързани визуализации към новите песни нa BLDSRH, историята продължава с магична книга, адски камък и праща главния герой в алтернативни измерения.

“Трета нощ” е всичко, което не ни оставя да спим. Всичко, което ни кара да се вълнуваме, когато трябва да сънуваме. Всеки път, когато знаем, че си вредим, но сладостта от удоволствията надделява,“ разкрива част от идеите си авторът на текста и музиката Косьо Коларов.

Видеото към „Трета нощ“, в което случаен елемент няма и всеки кадър е на мястото си, за да надгради историята от „Заедно ли ще горим?“ и „Сам“, отново е на режисьора Петър Тухчиев – най-близък приятел и четвърти член на BLDRSH. Местата, на които е сниман новият видеоклип, са символични за него, Косьо, Марти и Митко. „Трета нощ“ е действително безсънна за снимачния екип в новото място за независима култура във Варна - стария барутен погреб ReBonkers, чиято водеща идея при възстановяването му е, той да дава сцена именно на развиващи се млади артисти. Художествена галерия в Добрич е втората ключова за историята локация, която пасва изключително на двайсетарската ноар стилистика на „Трета нощ“.

„Трета нощ“ е част от лайв сетовете на бандата от началото на годината и вече е от любимите на публиката заради безкомпромисните рифове и експанзивната енергия, която носи. Но първото ѝ изпълнение на живо след официалната видеопремиера, BLDRSH ще направят на REBEL REBEL в Арена София (Столичен Колодрум) следващата събота. Алтернативният фест REBEL REBEL 2022 е на 10 и 11 септември с повече от десет от най-добрите независими български артисти, а билети има тук.

Ключови думи: