преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Билетите за Hollywood Vampires вече са в продажба

The Hollywood Vampires ще видим за първи път на живо в България на 12 юни 2023

Публикувано на 04 Ноември 2022
Билетите за Hollywood Vampires вече са в продажба
Снимка: BLM

На 12 юни 2023 г. в София за първи път ще видим на живо супергрупата Hollywood Vampires. Двигателите на звездната формация са Джони Деп, Алис Купър и Джо Пери от Aerosmith които ще изпълнят едни от най-големите рок хитове на всички времена. Шоуто в София е част от европейското турне на групата, която се завръща на сцената с огромно желание за истински рок след 3-годишна пауза.

Билетите за концерта влизат в продажба от днес в мрежата на Eventim, а от 2 ноември бяха пуснати ВИП пакетите, които включват и среща с бандата. Т.н. meet and greet предизвика голям интерес сред феновете.

„Приятно сме изненадани от интереса към ВИП пакета, който се продава отделно от билетите и е изцяло организиран от мениджмънта на групата“, споделят организаторите в България.

За Групата:

Американската супергрупа Hollywood Vampires е създадена през 2015 година и носи името на небезизвестния клуб на знаменитости, създаден от Алис Купър през 70-те години. В него членуват рок величия като Джон Ленън (The Beatles), Кийт Муун (The Who) и Мики Доленз(The Monkees). Hollywood Vampires имат издадени два студийни албума с участието на гост музиканти от ранга на Пол Маккартни (The Beatles), Slash (Guns N’ Roses) и Брайън Джонсън (AC/DC).

Концертът на Hollywood Vampires ще се проведе на 12 юни 2023 г. в столичната зала „Арена София“ (бившата зала Армеец). Билетите са в продажба от днес, 4 ноември (петък) в мрежaта на Eventim в цялата страна.

Цени на билети:

90 лева – правостоящи

150 лева – Front of stage

От 110 лева до 170 лева – седящи

Деца до 6 години влизат без билет и без право на седящо място

Ключови думи: