преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Sofia Metal Fest се завръща на четиринадесети май догодина

Ще можем да чуем на живо бандите Moonspell, Dark Tranquility и Ensiferum

Публикувано на 16 Септември 2021
Sofia Metal Fest се завръща на четиринадесети май догодина

Второто издание на SOFIA METAL FEST ще се проведе през пролетта на следващата година. Събитието е от типа фестивал на закрито (Indoor Fest) и ще се състои на 14 май 2022 година (събота) в столичния клуб Joy Station.

Второто издание на SOFIA METAL FEST ще посрещне бандите MOONSPELL, DARK TRANQUILLITY и ENSIFERUM. И трите банди ще се представят като хедлайнери с пълни концертни сетове, традиция запазена от предното издание. На сцената ще се качат и още две чужди групи, които ще бъдат обявени на по-късен етап.
Б
илетите са вече в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg, и Bilet.bg в цялата страна. Електронните версии на билетите не е необходимо да бъдат разпечатани, могат да бъдат сканирани директно на телефон.
Първите 100 билета са на промоционална цена - 55 лева, а след това, както и до края на месец ноември 2021 година, цената ще е 65 лева. След обявяването на последните участници ще бъдат оповестени и следващите ценови категории.
Децата до 7 години, включително, ще влизат безплатно! Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация.

Събитието ще се състои според текущите изисквания и заповеди на Министъра на здравеопазването!

Ключови думи: