преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Новият албум на Слаш, Майлс Кенеди и The Conspirators излиза на 11-и февруари

Бандата представи сингъла „The River Is Rising“

Публикувано на 25 Октомври 2021
Новият албум на Слаш, Майлс Кенеди и The Conspirators излиза на 11-и февруари

Слаш, Майлс Кенеди и бандата The Conspirators ще издадат албума „4“ на единадесети февруари догодина. Това е пети самостоятелен албум за Слаш и четвърти, откакто той работи с бандата в състав Майлс Кенеди /вокали/, Брент Фиц /барабани/, Тод Кернс /бас, вокали/ и Франк Сидорис /китара, вокали/.

Бандата представи в петък първия сингъл от предстоящото издание – песента „The River Is Rising“, която можете да чуете по-долу. Групата обяви и турне с името на парчето, което ще се проведе в двадесет и осем града в Северна Америка в началото на следващата година.

Слаш коментира, че в албума има две или три парчета, които са написани по време на пандемията, а всичко останало е било готово преди това – „The River is Rising“ беше една от последните песни, които написах преди старта на предварителната продукция, а понеже беше толкова свежа и притежава специфичен груув и енергия, това беше първото парче, което атакувахме“.

Междувременно Слаш заяви, че Guns N' Roses все още не са стартирали работа по нова музика. Въпреки че бандата ще издаде EP-то „Hard Skool“, то не включва същински нов материал, а преработки на по-стари неиздавани парчета /„Absurd“ и „Hard Skool“/.

Ключови думи: