преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Volbeat представиха видеоклип на песента "Temple OF Ekur"

Публикувано на 14 Април 2022
Volbeat представиха видеоклип на песента
Снимка: volbeat.dk

Volbeat споделиха официалния видеоклип на песента "Temple Of Ekur".

Песента е част от осмия студиен албум на Volbeat „Servant of the Mind“, които излезе на музикалните пазари през декември миналата година.

Албумът „Servant of the Mind“ съдържа 13 песни написани и записани по време на локдауна и карантината, наложени от пандемията. Дискът вече достигна първи места на класации в Германия, Дания и Австрия, както и първа позиция на класацията на Billboard за съвременни хард рок албуми.

Фронтменът на Volbeat Михаел Поулсен сподели, че е написал песните за албума за три месеца. Издаденият по-рано сингъл "Shotgun Blues" е песен, в която Поулсен изследва призрачните събития, които наскоро преживял, след като се преместил в нов дом. Други песни от албума сплитат сложни и завладяващи истории. „The Sacred Stones“ разказва историята на „земно същество, което се е посветило на тъмната страна. Той е на мисия, разговаряйки с по-тъмните сили и паднали ангели“. „The Devil Rages On“ разглежда идеята дяволът да приема човешка форма. "Temple Of Ekur" се връща към древните теми, изследвани в предишни песни на бандата като "The Gates Of Babylon". Последната песен в албума "Lasse's Birgita" изследва историята на първите изгаряния на вещици в Швеция през 1471 г. .

Ключови думи: