преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Вижте новото видео на ALI - "Don't Hate Me"

Публикувано на 21 Март 2022
Вижте новото видео на ALI -
Снимка: facebook.com/AliFromTheFuture

Група ALI представи най-новото си текстово видео. Песента "Don't Hate Me" e пети сингъл на българската алтернативна рок банда. Песента е вдъхновена от истинските човешки истории и е против насилието във всичките му форми.

Don’t Hate Me е песен за чистата енергия, любовта и устрема, смачкани безмилостно и с постоянство, често от най-близките.

Видеоклипът ѝ – продуциран, заснет, монтиран и идейно замислен от самите членове на групата, можете да видите по-долу. Главни герои в цялостната визуална концепция на видеото към "Don’t Hate Me" са децата на артистите.

"Don’t Hate Me" излиза в разтърсващ и плашещ за света период, но не е негативна, нито пък – антивоенна песен. Това е песен против насилието във всичките му измерения. Авторът на музиката и текста, Али Абдала споделя, че "Don’t Hate Me" e провокирана до голяма степен от истински човешки съдби – на уж абсолютно щастливи и доволни от живота хора, които носят в личната си история белезите на физическо или емоционално насилие.

На 13 април ALI ще свирят на живо в клуб Терминал 1 в София като специални гости в концерта-промоция за дебютния албум на Me and My Devil – друга група от независимото обединение на алтернативни музиканти Projector Plus.

Ключови думи:
ALI