преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

The Smile - супергрупата на Том Йорк с концерт в София на 18 юни

The Smile идват за концерт на столичния Колодрум

Публикувано на 10 Януари 2024
The Smile - супергрупата на Том Йорк с концерт в София на 18 юни
Снимка: Fest Team

София посреща The Smile за концерт на Арена София, Столичен Колодрум, на 18 юни 2024 по покана на Fest Team. Групата, създадена от творческото ядро на великите Radiohead – Thom Yorke и Jonny Greenwood заедно с Tom Skinner от Sons of Kemet, идва за своето първо хедлайн шоу у нас, част от поредицата концерти Sofia Solid.

Ограничено количество билети за членове на Fest Club на цени от 66 лв. влизат в продажба днес, сряда, 10 януари, в 11:00, а масовата продажба стартира от петък, 12 януари, в 11:00 на цени от 88 лв. в мрежата на Ticket Station. Регистрирайте се безплатно във Fest Club тук, за достъп до преференциалните цени в утрешния ден.

“ Непредсказуема пост пънк енергия, звуков афробийт екстремизъм и приглушена, делириум атмосфера са сред определенията на критици, фенове и медии за новия проект на Yorke/Greenwood. Тhe Smile се ражда следпандемично на крилете на новите идеи на превъзходния артистичен тандем, който привлича и Tom Skinner. Името на групата идва от заглавието на стихотворение на Ted Hughes, а самият Yorke предупреждава „Усмивката“ да не се бърка с веселие и позитивизъм, а по-скоро да се чете като: „усмивката на човек, който те лъже всеки ден.“

Снимка: Fest Team

Ключови думи: