преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Тейлър Хоукинс 1972-2022. Музикалният свят скърби за смъртта му.

Поклон пред паметта му!

Публикувано на 28 Март 2022
Тейлър Хоукинс 1972-2022. Музикалният свят скърби за смъртта му.
Снимка: Getty Images

Барабанистът на Foo Fighters Тейлър Хоукинс почина на петдесет годишна възраст. Шокиращата новина беше съобщена от групата в събота сутрин(26 март).

Музикантът бе открит мъртъв в хотелската си стая в Богота, Колумбия, където групата беше на турне. Колумбийската полиция публикува съобщение, че в проведения токсикологичен тест са открити 10 различни субстанции, сред които марихуана, антидепресанти, бензодиазепин и опиоиди.

Последният концерт на Foo Fighters беше на 20 март на фестивала Lollapalooza в Аржентина. Целият концерт можете да видите най-отдолу в статията.

Истинска рокендрол легенда, харизматичният Тейлър Хоукинс беше обичан от феновете и музикантите. Вълна от тъга и скръб заля музикалния свят след трагичната новина.

Том Морело: "Бог да те благослови, Тейлър Хоукинс. Обичах духът ти и неспираната ти рок енергия. Почивай в мир, приятелю."

Ози Озбърн описа Тейлър като "страхотен човек и невероятен музикант", а The Offspring го нарекоха "един от най-добрите рок барабнисти".

Тони Айоми: "Каква ужасна загуба за всички нас. Той беше страхотен човек и брилянтен музикант. Най-сърдечни съболезнования за семейството, групата и феновете му. Ще липсва много. Почивай в мир, Тейлър. - Тони".

Ларс Улрих: "Благодаря ти, Тейлър...
Благодаря ти, че винаги си имал най-голямата и топла усмивка и затова, че осветяваше всяка стая със заразителната си енергия и добро настроение."

Дейвид Дрейман: "Гледал съм много групи на живо и мога честно да заявя, че никога не съм виждал по-добро взаймодействие между барабнист и китарист по по-добронамерен, истински и забавен начин от Тейлър Хоукинс и Дейв Грол. Най-доброто в историята. Съкрушен съм."

Слаш: "Съкрушен съм от загубата на нашия приятел Тейлър Хоукинс. Нямам думи, с които да изразя чувствата си. Сърцето ми е с неговите семейство, група и приятели. Почивай в мир, Тейлър".

Тейлър Хоукинс остави съпругата си Алисън, за която се ожени през 2005 година, и трите си деца Оливър, Анабел и Евърлей.

Тейлър Хоукинс 1972-2022. Светла му памет!

Ключови думи: