преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Световни рок имена в новата книга на Sevi

С близо двучасов концерт и представяне на втора част на книгата „Цената да бъдеш себе си“ група SEVI отпразнуваха 13 години на сцена

Публикувано на 30 Януари 2023
Световни рок имена в новата книга на Sevi
Снимка: Невена Рикова

В събота вечер, в Sofia Live Club, десетки фенове от цялата страна уважиха бандата по повод двойния ѝ празник и получиха от рокаджиите запомнящ се концерт от подбрани парчета, премиера на дългоочакваната нова книга и много бира с бранд Sevi.

Гвоздеят на вечерта беше представянето на книгата, придружено от няколко персонални видео обръщения за рождения ден на групата от световни имена в рок музиката. Те поздравиха бандата и споделиха вълнението си от участието си в новата книга, която включва любопитни подробности от съвместната им работа със Sevi.

За финал авторът Мартин Николов и редакторката Мариана Гомилева отправиха послание към феновете и прочетоха избран откъс от книгата.

Втора част на „Цената да бъдеш себе си“ предвещава да бъде силно емоционално мотивационно четиво. Освен надникване в живота на групата зад сцена - там където кипят творческите процеси и се решават житейски битки, читателите ще могат да се докоснат и до размислите на световни имена като Дитер Диркс (продуцент на Scorpions), Кейн Чурко (продуцент, работил с Five Finger Death Punch, Halestorm, Ozzy Osbourne и др.), Джони Джоели(Hardline, Axel Rudi Pell), Джен Маджура (Evanescence), Майкъл Принс (музикален инженер на Michael Jackson) и др. Всички те споделят интересни впечатления от богатия си опит в музикалния бизнес и разказват за приятелството си със Sevi.

Джони Джоели: В музикалния бизнес работата с творци, които са отворени и гъвкави, е от ключово значение за успеха. Да си широко скроен, да опитваш, да променяш, да коригираш, е решаващо, за да прегърнеш големия успех. Има групи и музиканти, които просто „изпълняват“, а има изпълнители, които са изградени и родени за сцената. В бизнеса ние го наричаме „It Factor“. Е, SEVI имат този „It Factor”.

До края на годината Sevi ще представят и нов албум. Той ще бъде четвърти в дискографията на групата, която издаде вече няколко сингъла от него (Shatterеd, Dark Knight, Hate You, Drowning).

Книгата може да бъде закупена от сайта на групата www.seviband.com, през социалните канали на Sevi или на техен концерт.

Ключови думи: