преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Soundprophet и Scotopia с общ концерт в София

Майстори и дебютанти на една сцена в клуб Грамофон

Публикувано на 30 Октомври 2023
Soundprophet и Scotopia с общ концерт в София
Снимка: Projector Plus

Soundprophet и Scotopia се качват на сцената в клуб Грамофон в София за една събота вечер, посветена на тези, които обичат сиатълския звук и авторската музика с гръндж звучене.

На 4 ноември под светлината на прожекторите застават Soundprophet – групата, която носи прозвището „властелините на грънджа“ неслучайно. Пенко, Митака, Жоро и Ники са от любимите български артисти със специално място в сърцата на феновете на сиатълския звук. Soundprophet са разпознаваеми с печелившата комбинация от проницателни текстове, стихийната енергия на техните изпълнения на живо и малко … магия. Артистичният им почерк носи общовалидни човешки послания – за доверието между хората, емпатията и за дълбоката връзка между човека и музиката.

Хедлайнерите в тази rockaholic събота вечер протягат ръка на дебютиращите в клуб Грамофон Scotopia. Бандата издаде своя първи албум „Cimmerian Red“ през пролетта на тази година. Енигматичното трио музиканти е обединено от приятелството, истинската страст към музиката и непрестанния стремеж към съвършенство. С над 20 авторски песни, момчетата записват и се качват на сцената не само у нас, но и в чужбина. След издаването на първия си албум, Scotopia ентусиазирано продължават да творят – още много музика, много идеи и много, много репетиции.

Концертът на Soundprophet и Scotopia и с енергията на Projector Plus, е тази събота, на 4 ноември, в клуб Грамофон, a билети може да намерите тук.

Soundprophet са:
Пенко Скумов – вокали
Митко Пешев – китара
Георги Михайлов – бас китара и вокали
Николай Иванов – барабани

Scotopia са:
Пламен Михайлов – вокали и китара
Михаел Найденов – барабани
Йордан Паунов – бас китара

Снимка: Projector Plus

Ключови думи: