преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Слушайте новата песен на Metallica "If Darkness Had A Son"

Публикувано на 01 Март 2023
Слушайте новата песен на Metallica
Снимка: facebook.com/Metallica

Metallica споделиха най-новия си сингъл днес. Чуйте "If Darkness Had A Son" по-долу в новината.

„If Darkness Had A Son“ е трети сингъл от предстоящия единадесети студиен албум на Metallica - „72 Seasons“, който ще бъде издаден на 14 април чрез собствения Blackened Recordings на групата.

Продуциран от Грег Фиделман, заедно с Джеймс Хетфилд и Ларс Улрих, албумът съдържа 12 песни с общо времетраене 77 минути. "72 Seasons" е първата творба с нова музика на Metallica след "Hardwired...To Self-Destruct" от 2016 година.

Metallica ще направят глобална кино предпремиера на албума на 13 април. Тя ще се състои в киносалони в целия свят, и ще включва "изненади". Продажбата на билетите започва на 2 март. За съжаление все още няма потвърждение от българските киносалони, дали страната ни ще бъде част от събитието.

В края на април започва мащабното турне "M72", което ще продължи и през 2024 г. Metallica ще започнат обиколката си в Европа, през лятото ще преминат океана за поредица от концерти в Северна Америка и през май 2024 г. отново ще се върнат в Европа. Във всеки от обявените градове, групата ще направи по два концверта с два различни сетлиста и различни съпорт банди. Бандите, които ще подкрепят Metallica на турнето "M72" са Architechts, Greta Van Fleet, Mammoth WVH, Ice Nine Kills, Pantera, Five Finger Death Punch, и Volbeat.

Ключови думи: