преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Skid Row споделиха първи сингъл с новия си вокалист Ерик Грьонвал

Чуйте песента "The Gang's All Here"

Публикувано на 25 Март 2022
Skid Row споделиха първи сингъл с новия си вокалист Ерик Грьонвал
Снимка: Getty Images

Skid Row ще издадат новия си албум "The Gang's All Here" на 14 октомври 2022, чрез earMUSIC. Днес групата сподели първи сингъл, заглавното парче от предстоящия албум можете да чуете по-долу.

"The Gang's All Here" на Skid Row отбелязва дебюта на новия вокалист на групата, бившия член на H.E.A.T., Ерик Грьонвал, който се присъедини към групата на мястото на ZP Theart.

Skid Row са записали новия албум в Нашвил, Тенеси с продуцента Ник Разкулинец. Прочутият музикален продуцент, носител на Грами, е известен с работата си с групи като Foo Fighters, Deftones, Rush и други.

Басиста на Skid Row Рейчъл Болан и китариста Дейв "Snake" Сабо споделиха: "Изключително сме развълнувани да издадем този запис. Създаването му отне много време, усилия и упорита работа на групата и продуцента Ник Разкулинец. Включването на Ерик издигна песните до нови висоти. Добавете всичко това към факта, че започваме нашето световно турне в Лас Вегас с резиденцията на Scorpions тази събота, 26 март, в Zappos Theatre, и може да се каже, че Skid Row ще има страхотна година."

"The Gang's All Here" съдържание:

1. Hell Or High Water
2. The Gang's All Here
3. Not Dead Yet
4. Time Bomb
5. Resurrected
6. Nowhere Fast
7. When The Lights Come On
8. Tear It Down
9. October's Song
10. World's On Fire

Ключови думи: