преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Skid Row представиха видеото към "The Gang's All Here"

Публикувано на 26 Май 2022
Skid Row представиха видеото към
Снимка: Getty Images

Американската банда Skid Row ще издаде своя шести студиен албум "The Gang's All Here" на 14 октомври тази година.

Групата сподели официален видеоклип към заглавното парче от предстоящата творба. Самата песен излезе като аудио сингъл на 25 март тази година.

"The Gang's All Here" отбелязва дебюта на новия вокалист на групата - Ерик Грьонвал (бивш член на H.E.A.T.), който се присъедини към групата на мястото на ZP Theart.

"От феновете, за феновете!" Skid Row призоваха своите лоялни и отдадени фенове да помогнат за създаването на видеоклипа на "The Gang's All Here", като изпратят кадри на живо и снимки от последните концерти на Skid Row през 2022 г.

„„The Gang's All Here“ за мен представлява братството на тази група“, казва Скоти Хил. „И с включването на Ерик [Грьонвал], връзката ни е по-стабилна от всякога. Нашите фенове винаги са били част от семейството, така че когато дойде време за заснемане на видеоклип, ние им предадохме работата с камерата. В края на краищата, те имат най-добрата перспектива, за да уловят емоцията от шоуто на Skid Row."

Песента "The Gang's All Here", както и целият предстоящ албум са продуцирани от Ник Разкулинец (Foo Fighters, Rush, Ghost).

Ключови думи: