преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Сигнал ще представят проекта Symphonic в Бургас, Пловдив и София

Публикувано на 01 Април 2024
Сигнал ще представят проекта Symphonic в Бургас, Пловдив и София

Емблематичната рок грук Сигнал ще представи един различен концерт в няколко български града. Заедно със симфоничен оркестър музикантите начело с Данчо Караджов ще разкажат своята 45-годишна рок история.

„Направихме този спектакъл с огромен успех края на миналата година в Зала 1 на НДК по повод нашия сценичен юбилей. Сега искаме да го представим и на още по-широк кръг от нашата вярна публика. Аранжиментите са дело на талантливия маестро Димитър Косев. Заедно с колегите ми обещаваме емоция, обещаваме да докоснем сърца, обещаваме любов и споделени чувства!“, споделя създателят и фронтмен Данчо Караджов.

Сигнал Symphonic е проект, който съчетава рока с класиката и поднася на ценителите вълнуващ нов и различен прочит на песните, превърнали се в житейски саундтрак за няколко поколения: „Да те жадувам“, „Липсваш ми“, „Сбогом“, „Сляп ден“, „Спри се“, „Лодка ли е любовта“, „Може би“ и др. Организаторите от Event Masters обещават и интересна сценография, която ще превърне събитието в истинско шоу.

Концерт-спектакълът „Сигнал Symphonic“ очаквайте на:

11 август в Летен театър – Бургас;
25 септември в Античен театър – Пловдив;
11 декември в Зала 1 на НДК, София;
Билети могат да се закупят в мрежите на Eventim

Ключови думи: