преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Sevi ще участват в английския фестивал Planet Rockstock

Това е второ фестивално участие за българите на Острова

Публикувано на 24 Април 2024
Sevi ще участват в английския фестивал Planet Rockstock
Снимка: Димитър Кичуков

Преди няколко седмици SEVI обявиха, че ще свирят на голямата сцена на шотландския фестивал Winter Storm през ноември, а в понеделник зарадваха феновете с новината, че се присъединяват и към английския Planet Rockstock, който се провeжда няколко дни по-рано.

Това е 11-то издание на фестивала, а сред хедлайнерите са Uriah Heep, Michael Monroe, Robert Jon & The Wreck и др. Събитието има няколко сцени, а нашите SEVI ще се качат на Graham Harding Stage на 28-ми ноември.

А ето какво написа Planet Rockstock за българите:
„Макар да са ново име за Англия, SEVI нямат нужда от представяне в тяхната родина България. Водени от енигматичната Светлана Близнакова те свирят богато мелодичен, красиво оформен рок и често привличат разпознаваеми гост изпълнители като вокалиста на Hardline – Johnny Gioeli. Не случайно биват избрани да подгряват артисти като Evanescence, Black Stone Cherry и др. Тази банда не е за пропускане.”

SEVI планират и участие в Белгия и една клубна дата в Англия.
26 ноември Club Hell – Белгия
28 ноември Planet Rockstock - Англия
30 ноември Winter Storm - Шотландия
1 декември – The Robin club – Англия

Преди няколко месеца групата издаде четвъртия си студиен албум "Genesis" и обещава съвсем скоро да обяви всички предстоящи дати от едноименното турне, с което ще го представи в страната и чужбина.

Ключови думи: