преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Sevi ще участват на шотландския фестивал Winter Storm

Публикувано на 11 Март 2024
Sevi ще участват на шотландския фестивал Winter Storm
Снимка: Димитър Кичуков

На 10-ти март беше обявен официалния Line-up на рок събитието, което ще се проведе за поредна година през ноември на западния бряг на Шотландия (град Трон).

Организаторите съобщават, че това е нова глава за събитието в много отношения, най-вече заради многообразието от стилове и националности. Две сцени, три дни и групи от 11 държави. Стиловото разнообразие ще варира от мелодичен европейски метъл, до южняшки блус рок, нотка Americana, щипка фолк рок, много Prog, мъничко Old School, най-малко шест групи с женски вокали на основната сцена и подходящо количество AOR, добавено към микса, който се усеща като един от най-разнообразните Line-up-и на фестивала досега. Нашите момчета и момичета от SEVI ще се качат на голямата сцена в събота 30 ноември.

Веднага след това ще продължат към град Билстън, където имат концерт в клуб The Robin. Групата обещава да обяви още дати на острова скоро.

Бандата се готви и за концерт на 22 март по повод 14 години SEVI и премиера на ново видео. Събитието ще се проведе в Sofia Live Club, a билети можете да намерите тук

Ключови думи: