преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Sevi са част от предложенията за Grammy номинации 2025

Публикувано на 03 Септември 2024
Sevi са част от предложенията за Grammy номинации 2025

“World That Doesn’t Fit” на група Sevi влезе в селекцията с песни, предложени за номинация “Grammy” 2025, в категория: „Best Alternative Music Performance “.

Сингълът много бързо набра популярност извън пределите на страната и предизвика интерес сред чуждестранните фенове и музикални влогъри, както и сред създателите на така наречените reaction видеа в YouTube.

„Бяхме уведомени от членове на Американската Звукозаписна Академия, че нашата песен “World That Doesn’t Fit” е включена в селекцията с песни, предложени за номинация “Grammy“ 2025! Изключително сме развълнувани от новината! Не сме и мечтали за подобна чест и признание.“, споделят от Sevi.

67-мата церемония на наградите “Grammy” ще се излъчва на живо по американската телевизия CBS, плюс възможност за стрийм.

Дали нашите музиканти ще се преборят за номинация ще се разбере през ноември, а до тогава ще им стискаме палци.

В момента групата е на европейско турне в подкрепа на новия си албум “Genesis” и се готви за участия в Швейцария в средата на септември. Sevi ще изнесат два самостоятелни концерта там и един с Джони Джиоели и неговата банда Hardline в легендарната зала Z7, където неотдавна свириха заедно.

В края на ноември пък ще бъдат част от афиша на фестивалите Winter Storm, Шотландия и Planet Rockstock, Англия.

Предложената за номинация Grammy песен на Sevi може да чуете и видите тук:

<iframe width="560" height="315" src="https://www.youtube.com/embed/IY6GK7n_Sbg?si=Jyn7-bbhV4d5k6nl" title="YouTube video player" frameborder="0" allow="accelerometer; autoplay; clipboard-write; encrypted-media; gyroscope; picture-in-picture; web-share" referrerpolicy="strict-origin-when-cross-origin" allowfullscreen></iframe>

Ключови думи: