преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Sevi обявиха Genesis Tour 2024

Групата се готви за участия в Европа

Публикувано на 17 Май 2024
Sevi обявиха Genesis Tour 2024
Снимка: Димитър Кичуков

Група Sevi обяви списък с дати от предстоящото си Европейско турне, което носи името на последния албум на бандата - “Genesis”.

България, Италия, Белгия, Англия, Швейцария, Сърбия са спирките до момента, а групата обещава да добави още дати до края на годината.

„Много се вълнуваме от предстоящите срещи с феновете. Работим усилено, за да дадем най-доброто от себе си и да представим новия албум “Genesis” на живо“.

Sevi ще бъдат част и от програмата на много фестивали в страната и зад граница. Групата ще стъпи на голямата сцена на шотландския Winter Storm Festival, Planet Rockstock, Англия, италианския международен фестивал в Лоано, а в България предстои да ги видим на сцената на Hills of Rock, Рок Фест Кнежа, Green Rock Fest Русе и др.

Предстоят и няколко съвместни участия с Джони Джоели в България и концерт с Hardline в Швейцария през септември, където SEVI ще стъпят за втори път на легендарната сцена на Z7 Konzertfabrik Hall.

В края на март, Sevi издадоха и ново видео:“World That Doesn’t Fit” , с което представиха новите членове в състава на бандата – Stone Angel и Петър Петров. Клипът успешно си проправи път в интернет пространството, като натрупа 230 хиляди гледания за по-малко от два месеца, a песента бе обявена за шедьовъра на албума от списания като Metal Hammer, Испания и немското Pixx666.

Подробности за датите и билетите за предстоящите дати от Genesis Tour може да намерите в официалния сайт на бандата

Снимка: Sevi

Ключови думи: