преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

P.I.F, Стенли и Васко Кръпката в празничните концерти на Sofia Live Club

Публикувано на 19 Декември 2023
P.I.F, Стенли и Васко Кръпката в празничните концерти на Sofia Live Club

Последните концерти и събития в SOFIA LIVE CLUB за 2023-ра година, ще са емблематични, силно емоционални, бунтарски, вълнуващи и незабравими.

На 20-ти декември, сряда, за трета поредна година с група P.I.F., верни фенове и приятели ще почетат паметта на една непрежалима звезда, изгряла прекалено рано на небето, тази на обичания Димо Стоянов.

Концерт-спектакълът, който бандата ще представи за първи път на нашата сцена носи името "Там назад", вдъхновен от любима песен на Димо и ще включва парчета от старите албуми, които не са били в репертоара досега и такива, които отдавна не са свирили на живо като "Усмивка", "Там назад", "Дуел", "Ноемврийски ден", "Юли" и т.н. На сцената заедно с момчетата от P.I.F. - Иван Велков, Мартин Профиров и Христо Михалков ще бъдат и гост-вокалистите Владо Михайлов, Ерсин Мустафов и Виктор Стамболов. За визуализациите и мултимедията на концерта отново ще се погрижи Полина Герасимова.

На 25-ти декември сцената е запазена за пионера на българския блус Васко Кръпката. Коледата неизбежна, също като Блуса и Рокендрола.

На 28-ми декември Стенли ще поднесе голяма част от любимите ни негови песни като "Обсебен", "Чужди тела" ,"Пътят към храма", плюс последните си сингли от тази и миналата година - "Електро", "Любовен експрес", "Неопитомен". Артист със световна класа, Стенли остава класика, която винаги има какво да каже.

Билети за всички събития могат да бъдат намерени в мрежата на Eventim.

Ключови думи: