преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

No More Many More представиха видеоклипа на "Полуизяден"

Публикувано на 24 Февруари 2022
No More Many More представиха видеоклипа на
Снимка: You Tube

No More Many More споделиха още един сингъл от предстоящия си албум. Видеоклипът на "Полуизяден" можете да видите по-долу.

На 2 март с концерт на живо в София No More Many More ще представят своя трети албум със заглавие „Помогни ми“. Албумът е писан по време на локдауна и периода на социална дистанция. Дискът ще съдържа 10 авторски песни на български език по текст на Методи Кръстев и музика на No More Many More.

Песента "Полуизяден", която групата представя с впечатляващо видео, броени дни преди премиерата на албума, е част от новия български филм „Шекспир като улично куче“, който предстои да излезе до края на годината.

Валери Йорданов, режисьор на филма и видеоклипа на "Полуизяден" споделя: „Още преди да ги познавам като хора, истински се интересувах от тяхната музика. Тя е едновременно твърда и изненадващо нежна и вълнува, защото кара хората да се асоциират, да помислят и поговорят със себе си след това и да искат да я чуят отново. Дължах им това видео, защото успях да завърша този филм благодарение на друго тяхно парче – „По един или друг начин“ ме мотивира да не се отказвам.“

В песента „Полуизяден“ участва и певицата Анна Мария Въртовска, която ще се включи като специален гост и в концерта промоция на албума на 2 март. Освен нея, приятелска подкрепа в лайва ще дадат и музикантите от младата банда Cool Den. Билети за събитието се продават в мрежата не Eventim, както и на място в клуб Терминал 1 на 2 март.

Групата благодаря на феновете си за непрестанната подкрепа.

Ключови думи: