преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Me And My Devil с нов сингъл – “Suffer My Pride”

"Suffer My Pride" – предисторията на "Kotor" – бохемска случка с отворен край

Публикувано на 29 Юли 2022
Me And My Devil с нов сингъл – “Suffer My Pride”
Снимка: Projector Plus

Me And My Devil пуснаха чисто нов сингъл само два месеца, след като представиха дебютния си албум.

„Suffer My Pride“ насочва в любопитна нова посока феновете на бандата – с повече синт решения, достатъчно тежък бийт и заразителни припеви, чиито корени могат да бъдат проследени назад до златните години на ню уейв тренда. Групата продължава да следва посоката на музикалното си пътешествие с различни по стил парчета, без да изневерява на характерния си плътен звук и пъстрота.

Видеото към „Suffer My Pride“ е увличаща градска бохемска история с отворен край и разкрива предисторията на един от първите сингли на Me And My Devil – „Kotor“.

Режисьор на видеото към „Suffer My Pride“ е Ангел Каспарянов, чиито идеи стоят и зад клиповете на „Kotor“, „If“, „Oceanbag“ и „Rebel God“.

Музиката на Ме Аnd My Devil с увличаща дяволска страст превръща всеки техен лайв в съпреживяване на живо, което не трябва да се изпуска. Съвсем скоро бандата ще обяви дати за предстоящите си клубни изяви през есента, а след това – ще се фокусира върху работата си в студио по втория албум, който се очаква в началото на 2023 г.

Ме Аnd My Devil е и първото официално обявено име от програмата на второто издание на REBEL REBEL Vol. 2.

Музикалният фестивал, който среща публиката с най-добрите алтернативни български банди, се случва с подкрепата и енергията на Projector Plus и ще се проведе на 10 и 11 септември в София.

Билети вече се продават в мрежата на bilet.bg.

Ключови думи: