преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Me And My Devil представят дебютния си албум на 13 април в София

Специален гост на клубния лайв ще бъдe група ALI

Публикувано на 06 Април 2022
Me And My Devil представят дебютния си албум на 13 април в София
Снимка: Projector Plus

Първият едноименен албум на Me And My Devil е вече наличен в аудио стрийм платфомите. В него са включени общо десет песни за бунт, свобода и любов и едно вълшебно интро, а представянето му на живо предстои на 13 aприл /сряда/ в клуб Терминал 1 в София. Toва ще бъде и първи клубен лайв на супергрупата от Projector Plus – Васил Първановски /китари, вокали/, Ангел Каспарянов /вокали/, Мартин Стоянов /бас/ и Деян Драгиев – Даката /барабани/.

Миналата седмица бандата представи и последните три песни от дебютния си албум "А Room For Three", "It’s Fine" и "Little Gray Mushrooms", които допълват музикалната авантюра "Me And My Devil" с поредните жанрови преходи – от сайкъделик 60-те, през пънка на 70-те, индъстриъл подходите и трип хоп-а на 90-те, но със свежия поглед на групата в 2022.

На 13 април е официалното събитие – представяне на живо на албума в столичния клуб Терминал 1. Билети за концерта в София има в мрежата на bilet.bg. Специални гости ще бъдат ALI, също част от независимото обединение на алтернативни музиканти Projector Plus, които ще представят за първи път последния си сингъл "Don’t Hate Me" пред софийска публика. АLI свирят и в Пловдив в Bee Bop Cafè на 15 април.

На 16 април Me And My Devil ще представят новия си албум и пред пловдивска публика в клуб Download.

Наред с новите парчета, феновете на бандата ще могат да се сдобият и с официалния мърч на групата, включващ фланелки и ексклузивен CD тираж на албума, част от които ще бъдат пуснати на предварителна продажба. Арт оформлението на диска е дело на Nolita No /София Добрева/, която изгради цялостната визуална концепция на бандата от самия ѝ старт до издаването на този албум.

Ключови думи: