преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Me And My Devil представят албума „Me and My Devil Volume I“ с мини турне

Публикувано на 11 Ноември 2022
Me And My Devil представят албума „Me and My Devil Volume I“ с мини турне
Снимка: Projector Plus

Me And My Devil стартират първи клубен мини тур в подкрепа на албума, издаден по-рано тази година "Me and My Devil Volume I". Групата ще гостува на публиката в общо четири града, като за първи път Варна и Бургас ще посрещнат бохемската свита, за да чуят на живо концертните версии на парчетата от едноименния албум.

Обиколката ще стартира на 19 ноември във Varna Live Club, а седмица по-късно на 26 ноември, Rock Bar Download в сърцето на Пловдив, ще посрещне бандата за втори път.

“Live On Fire” в София ще се състои на 2 декември в реновираната камерна зала на Национален Студентски дом, където дяволите ще представят и нов сингъл от предстоящия втори албум, а за целия пърформанс на сцената към тях ще се присъедини любопитен гост, чието име бандата пази в тайна. На 3 декември четворката ще се отправи и за първия си гиг в Бар Таргет, Бургас.

След обиколката Me and My Devil ще продължат студийните сесии по завършването на втория си албум. Към момента, групата е готова с общо пет композиции и продължава работа по подбора на останалите тракове от суровия материал, който четиримата определят като „по-мрачен и по-мръсен като звук, и провокиращо откровен като лирика“. "Me and My Devil Volume II" се очаква да дебютира в началото на 2023.

Билетите за гиговете са достъпни през epaygo, a по-голямата част от тези за концерта в София - са вече предварително разпродадени.

Me And My Devil са:

• Васил Първановски /китари, вокали, програминг/
• Ангел Каспарянов /вокали, клавишни/
• Мартин Стоянов /бас/
• Деян Драгиев – Даката /барабани/

Ключови думи: