преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Left To Die с концерт в София на 30 март

Публикувано на 12 Декември 2022
Left To Die с концерт в София на 30 март
Снимка: BGTSC

Американската дет метъл банда Left To Die идват за първи път в България. Концертът, по покана на BGTSC, ще се състои на 30 март 2023 година в столичния клуб Mixtape 5. Събитието е част от първото им европейско турне, озаглавено „Reborn Dead“.

Left To Die са дет метъл група от Флорида, включваща бившите членове на Death Тери Бътлър (Terry Butler), също от Obituary (бас) и Рик Роз (Rick Rozz - китара. Бътлър и Роз се събират с членове на групата Gruesome Мат Харви (Matt Harvey - китара, вокалист на Exhumed) и Гъс Риос (Gus Rios - ударни, ex-Malevolent Creation), за да изпълнят целия класическия албум „Leprosy“ заедно с песни от дебютния албум на Death „Scream Bloody Gore“.

Във връзка с предстоящото турне Тери Бътлър казва – „След толкова време за нас е огромна чест отново да изсвирим "Leprosy". Изминаха над 30 години откакто аз и Рик свирехме тези песни. Ще го направим заедно с Мат и Гъс, които се присъединиха към нас и са перфектните съмишленици за това приключение. Освен, че са огромни фенове на Death те са и убийствени музиканти.“

Рик Роз също каза “Фенове на Death – подгответе са за тотална „бруталност“! Благодаря на Teри, Maт и Гъс за това, че го правим възможно.”

Maт Харви добавя - "Изминалото лято имахме щастието да представим много успешно старите DEATH на американската публика, така че идването ни в Европа е неизбежно. Много съм доволен и извънредно развълнуван, че мога да помогна на Тери и Рик да запазят наследството на „Leprosy“ и „Scream Bloody Gore“ немъртви и бясни, и нямам търпение да ги отприщим в Европа! "

През 2023 година се навършват 35 годишни от издаването на класическия албум на DEATH „Leprosy“. На 30 март ще го отпразнуваме. Не го пропускайте, бъдете с нас!

Билетите са вече в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg и bilet.bg

Цените на пропуските до 15 декември, включително, ще са 30 лева! След това и до деня на концерта ще са по 35 лева. В деня на събитието 45 лева.

Снимка: BGTSC

Ключови думи: