преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Юбилейният концерт на W.A.S.P. ще се състои на 18 май

Три месеца по-рано половината билети са разпродадени

Публикувано на 15 Февруари 2023
Юбилейният концерт на W.A.S.P. ще се състои на 18 май
Снимка: BGTSC

Коцертът на W.A.S.P., с който групата чества своя 40 годишен юбилей, ще се състои на 18 май 2023 година на откритата сцена „Арена София“,част от столичния колодрум в Борисова градина.

Отлаганото заради ковид пандемията европейско турне ще стартира на 17 март от Англия с няколко, вече разпродадени концерта! Тенденцията от завършилото през декември американско турне на W.A.S.P. по време, на което почти всички събития бяха разпродадени се запазва и в Европа.

Концертът в София е след малко повече от три месеца и вече е на половина разпродаден! По този повод Бойко Гюров от BGTSC с усмивка коментира:

„Концертите ни винаги са подготвяни внимателно и с грижа за комфорта и здравето на публиката и артистите. Екипът ни е сред най-добрите в бранша и „свободни съчинения“ на тази тема не се допускат. Свършат ли билетите веднъж, ако мястото на провеждане не се разшири, то е окончателно.“

Концертът в София е последната дата от турнето и една от двете дати в региона. С наближаването му ще се засилва и интереса от съседните държави.

Билетите са в продажба онлайн и в мрежите на Eventim.bg, и Bilet.bg в цялата страна. Предстои увеличение на цените на билетите, като за момента остават непроменени!

Невърнатите и издадени билети за отложените у нас дати важат за 18 май без презаверка! Поканите за отожените дати не важат и няма да бъдат презаверявани!

Децата до 7 години, включително, ще влизат безплатно! Всички фенове под 18 години ще бъдат допускани само с пълнолетен придружител и попълнена от него декларация.

Ключови думи: