преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Iron Maiden ще бъдат почетени със серия пощенски марки във Великобритания

Една новина за любителите филателисти

Публикувано на 05 Януари 2023
Iron Maiden ще бъдат почетени със серия пощенски марки във Великобритания
Снимка: Royalmail.com

На 12 януари Британските кралски пощи ще пуснат в обръщание пощенски марки в чест на Iron Maiden.

Марките ще представят британските хеви метъл легенди през десетилетията. Осем от тях ще бъдат със снимки на групата по време на концерт, а на отделен лист ще има още 4 марки с талисмана на Iron Maiden - Eddie.

Концертните снимки включват снимка на Брус Дикинсън, заснета в лондонския Hammersmith Odeon по време на турнето "World Piece" през 1983 г., както и две изображения от турнето "Legacy Of The Beast" от 2018 г.

Четирите марки с Eddie изобразяват талисмана, както се появява върху обложката на дебютния албум на групата и на последния дългосвирещ албум на Maiden, „Senjutsu“ от 2021 г., както и на обложките на синглите за „The Trooper“ и „Aces High“.

„Всички бяхме напълно изумени – в добрия смисъл! – когато чухме за първи път за възпоменателния проект, и също толкова останахме безмълвни, когато видяхме марките за първи път“, споделя басистът на Iron Maiden Стив Харис.

„Изглеждат страхотно и мисля, че наистина улавят същността и енергията на Maiden. Всички сме много горди, че Британските кралски пощи избраха да почетат по този начин наследството на групата и знаем, че нашите фенове ще се почувстват по същия начин.“ допълва Харис.

Снимка: Royalmail.com

Снимка: Royalmail.com

Ключови думи: