преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Iron Maiden се завръщат в България догодина!

Легендарната банда ще направи концерт на 13-и юли в зала „Арена Армеец“

Публикувано на 01 Декември 2021
Iron Maiden се завръщат в България догодина!

Легендарната британска хеви метъл банда Iron Maiden се завръща в България за нов концерт през юли догодина! Това съобщиха промоутърите от Fest Team.

Специални гости на Maiden ще са Lord of the Lost.

Голямото събитие е предвидено за тринадесети юли, а мястото е зала „Арена Армеец“ в софия.

Концертът на Брус Дикинсън и компания е част от турнето „Legacy of The Beast Tour 2022“ и е в официалния календар на бандата.

Билетите влизат в продажба на шести декември, но членовете на фен клуба на Iron Maiden в България ще могат да си купят такива още в петък!

„Следващото лято най-сетне ще можем да направим голямото европейско турне Legacy Of The Beast, което трябваше да се случи през 2020 и се наложи да отложим два пъти! Щастливи сме, че успяхме да добавим още концертни дати в няколко източноевропейски страни, включително Украйна, където никога не сме свирили!

Планираме промени в продукцията и сет листа, за да включим парчета от новия албум – „Senjutsu“, така ще направим турнето още по-впечатляващо и грандиозно!
Бъдете сигурни, че ще включим всички хитове и ключови елементи от първоначалния план - легендарния Spitfire, огнехвъргачката, гигантския Икар и всичко останало! Разбира се, продукцията ще разтърси и с един нов Senjutsu свят, в който Еди ще има сериозна конкуренция“, сподели мениджърът на бандата, Род Смолууд.

Брус Дикинсън пък добави – „Нямаме търпение да се завърнем в Европа догодина и сме щастливи, че успяхме да добавим София и други източноевропейски градове със страхотни фенове.

а сериозна конкуренция", споделя Род Смолуд, мениджър на групата.  Вокалистът на Iron Maiden, Брус Дикинсън добавя: „Нямаме търпение да се завърнем в Европа догодина и сме много щастливи, че успяхме да добавим София и други източноевропейски градове със страхотни фенове. Развълнуван съм от новите елементи на сцената и да споделим с Вас какво сме подготвили. Цялата група много се забавлява по време на Legacy турнето и с удоволствие се връщаме, за да свирим на живо и да се видим с всички Вас отново!".

Ключови думи: