преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Iron Maiden отбелязват 40 години от "The Number Of The Beast" с нов троен винил

"The Number Of The Beast Over Hammersmith" ще излезе на 18 ноември 2022

Публикувано на 29 Септември 2022
Iron Maiden отбелязват 40 години от

Warner Music анонсира издаването на възпоменателен троен черен винилов албум в чест на 40-годишнината от излизането на оригиналния трети албум на Iron Maiden – „The Number Of The Beast“, който беше първият албум с участието на вокала Брус Дикинсън и се превърна в записът, който изстреля групата до нивото на международни звезди.

В новия винилов пакет е включен „Beast Over Hammersmith“ – официално наличен на винил за първи път– включващ концерта на живо от вече легендарното шоу „Hammersmith Odeon London“ през март 1982 г. от световното турне „Beast On The Road“. Записани само дни преди издаването на албума „The Number Of The Beast“, наистина е невероятно, когато се замислим, че тези вече класически песни са били чисто нови по онова време и са били чути от феновете за първи път на живо – истинска част от историята в процес на създаване.

Траклист:

Disc 1 – The Number Of The Beast
Side 1:
1. Invaders
2. Children Of The Damned
3. The Prisoner
4. 22 Acacia Avenue

Side 2:
1. The Number Of The Beast
2. Run To The Hills
3. Total Eclipse
4. Hallowed Be Thy Name

Disc 2 – Beast Over Hammersmith

Side 3:
1. Murders In The Rue Morgue
2. Wrathchild
3. Run To The Hills
4. Children of The Damned
5. The Number Of The Beast

Side 4:
1. Another Life
2. Killers
3. 22 Acacia Avenue
4. Total Eclipse
5. Transylvania

Disc 3 – Beast Over Hammersmith

Side 5:
1. The Prisoner
2. Hallowed Be Thy Name
3. Phantom Of The Opera
4. Iron Maiden

Side 6:
1. Sanctuary
2. Drifter
3. Running Free
4. Prowler

Пакетът включва ексклузивни бележки към албума, написани от основателя и басист на Maiden – Steve Harris, както и реставрирана и разширена обложка, взета от CD формата на „Beast Over Hammersmith“, който преди това беше наличен само в ограниченото издание на бокс-сета „Eddie’s Archive“, първоначално издаден през 2002 г.

Стив Харис коментира:
„В това издание на винил за първи път имаме възможността да поставим „Total Eclipse“ на полагащото ѝ се място в албума. Причината това да не се е случило до момента е, че времето ни притискаше, когато завършвахме албума. Трябваше да издадем сингъла „Run to the Hills“ преди турнето и се налагаше да изберем „Б“ страна. Трябваше да избираме между „Gangland“ и „Total Eclipse“ и просто направихме грешен избор, наистина! Мисля, че „Total Eclipse“ е по-силна песен и албумът щеше да е по-силен, ако тя беше в него.”

 

Ключови думи: