преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Iron Maiden обявиха ново европейско турне "The Future Past Tour 2023"

Публикувано на 07 Октомври 2022
Iron Maiden обявиха ново европейско турне

Британските хеви метъл легенди Iron Maiden ще направят нова концертна обиколка в Европа през 2023 година.

Турнето "The Future Past Tour 2023" ще започне на 13 юни в Полша, а последната обявена до момента дата е 15 юли - Милано, Италия. Пълният списък можете да видите по долу.

Сетлистът на концертите ще включва песни от актуалния албум на Iron Maiden "Senjutsu", които не са свирени на живо досега, както и класическия албум от 1986 година "Somewhere In Time".

Основателят и басист на Iron Maiden Стив Харис споделя: „След издаването на последния ни албум, „Senjutsu“, ние малко променихме настоящото турне „Legacy Of The Beast“, като откривахме шоуто с първите три песни от него, и с декора с на японския дворец. Тъй като няма много смисъл да повтаряме това, помислихме за други възможности и решихме да преразгледаме турнето „Somewhere In Time“, тъй като преди не сме го включвали в различните ретроспективни исторически турнета, които сме правили през годините. Те бяха базирани на нашите концертни видеоклипове от 80-те и за съжаление не заснехме това турне (обвинявайте мениджъра!!). Имахме много заявки от фенове през годините за много песни в него, така че сега ще ги изсвирим, плюс, разбира се, няколко други, за които знаем, че ще ви харесат! Също така ще бъде особено задоволително най-накрая да можем да изсвирим някои от по-епичните песни в „Senjutsu“, беше дълго чакане! 2023 г. ще бъде вълнуваща и ние наистина очакваме с нетърпение да видим всички отново в Обединеното кралство, Ирландия и цяла Европа”.

Продажбата на билети за "The Future Past Tour 2023" ще започне на 14 октомври. 

"The Future Past Tour 2023":

13 юни - Краков, Полша
19 юни - Цюрих, Швейцария
24 юни - Дъблин, Ирландия
26 юни - Глазгоу, Шотландия
28 юни - Лийдс, Англия
3 юли - Нотингам, Англия
4 юли - Бирмингам, Англия
7 юли - Лондон, Англия
11 юли - Амстердам, Ниделрандия
13 юли - Антверпен, Белгия
15 юли - Милано, Италия

Ключови думи: