преди 1 мин.
No Sleep Till Brooklyn
Beastie Boys
сега
Shine On Me
Dan Auerbach
10
Pop-out player
Woman in love
Liz McClarnoan

Innerglow с първа песен на български език

Публикувано на 02 Декември 2022
Innerglow с първа песен на български език

Innerglow е една от най-изявените български банди, отличаваща се с модерно поп-рок звучене. Преди година момчетата от Innerglow пуснаха дебютния си албум "Satellites", в който всички парчета са на английски. Сега групата прави изненадващ ход, защото Тодор, Петър и Матей са готови с нов сингъл на български и със заглавие „Знак“, в който участие взима и фолклорната певица Lyrra.

Резултатът е песен вдъхновена от народния фолклор, с ярко изразени мотиви на гайда, поетичен текст и мощни китари и барабани. Заедно с аудиото, днес, 2 декември, в 18 ч. ще излизе и официално видеоклип в YouTube канала на бандата, рeaлизирано от Плам Мирчева и Wolfpack Studio.

Innerglow ще представят „Знак“ за пръв път на живо на 3 декември, в рамките на концерт в Sofia Live Club заедно с Lyrra и други специални гости. За концерта към триото ще се присъедини първият басист и съосновател на Innerglow - Иван Даскалов, а за шоу програмата на вечерта ще се погрижи музикалното дуо Иван Соколов и Антон Христов – още познати като Sugar DJ’s.

Innerglow са:
Тодор Ковачев – вокали и кийборд
Матей Христосков – ударни
Петър Желев – китара

 

Ключови думи: